Søppel, Søppel Oslo, Søppel-Rydd og Kast, Søppel-Rydd og Kast, varetaxi, varetaxi oslo
Kontakt Oss
TLF: 400 500 45 (24t)
Alt innen Bud/Varetransporttjenester : Bud Express-Varetaxi-Flytting m.m
Vi har ledig kapasitet på timen og alltid i nærheten med våre biler. GMS Garanti - 100% Raskt og Trygt levering med fokus på verdier og sikkerhet.
               
            Bud/Varetaxi med 100% leveringsgaranti.

Startside   ~     Varetaxi     ~     Budbil     ~     Flytting     ~     Rydding/bortkjøring     ~    Samarbeid med oss     ~    Fast avtale-Varetaxi    ~    Kontakt Oss

Varetaxi - Privat og Bedrift 


Oslo Varetaxi tilbyr varetransport / varetaxi for private og bedrifter.
Har du noe som skal hentes eller leveres f.reks hvitevarer fra butikken eller varer som det haster er vi alltid i nærheten og stiller opp umiddelbart.

Vi gir 100% ONTIME garanti og utfører alle oppdrag raskt, trygt og sikkert.

Med lang erfaring og mer enn 20 biler er vi en av de proffesjonelle tilbyder av varetaxi i Oslo og omegn. Vi benyttes av både private og bedrifter for henting og levering av varer.

Vi har delt vår varetaxier i 4 kategorier. Small, Medium, Large, Extra large. Slik dekker vi alle behov hos våre kunder og sender bil i.h.h.t behovet. Prisene varierer etter den type bil kunden bestiller for oppdraget. Vi er behjelpelig med å finne den rette varetaxi for dine behov. Vi har priser fra kr 390 + mva.

For mer informasjon, kan du sende oss en email eller ringe oss på 400 500 45 (24t). En av våre erfarne medarbeidere vil ta kontakt med dem og sammen finner vi en varetaxi som passer for dine behov og kommer som avtalt til rett tid. Varebiltjenester med 100% garanti til konkurransedyktige priser. Husk vi er ALLTID i NÆRHETEN.

Startside     ~     Budbil     ~     Rydding  ~   Samarbeid med oss  ~   Varetaxi  ~   Fast avtale-Varetaxi  ~   Kontakt Oss  ~   

varetaxi

 for ditt omrade kontakter deg innen 24 timer