Budbil og varetaxi
Kontakt Oss
TLF: 400 500 45 (24t)
Alt innen Bud/Varetransporttjenester : Bud Express-Varetaxi-Flytting m.m
Vi har ledig kapasitet på timen og alltid i nærheten med våre biler. GMS Garanti - 100% Raskt og Trygt levering med fokus på verdier og sikkerhet.
               
            Bud/Varetaxi med 100% leveringsgaranti.

Startside   ~     Varetaxi     ~     Budbil     ~     Flytting     ~     Rydding/bortkjøring     ~    Samarbeid med oss     ~    Fast avtale-Varetaxi    ~    Kontakt Oss

Budbil/Express Bud Oslo/Omegn*Vi tilbyr bud/budbil og expressbud tjenester både for private og bedrifter.

Vi frakter fra bedrift til bedrift eller hjem til privatperson, på dagtid, kveldstid og helger dvs etter kundensbehov. Vi tilbyr også en rekke tilleggstjenester som bærehjelp, levering, henting m.m. I tillegg tilbyr vi våre kunderbud med ulike tidsvinduer avhengig av hvor mye det haster. Du velger selv når og hvor vi skal hente/levere.

Vi tilbyr bud tilpasset hvor travelt du har det og våre tjenester er enkelt å bestille med rask levering og det er alltid en budbil i nærheten av deg. Vi har alltid ledig biler tilgjengelig for omgående transport.

Vi har delt våre budbiltjenester i flere kategorier. Normal, Fast, Express og Super Fast. Slik dekker vi alle behov hos våre kunder og sender bil i.h.h.t behovet. Prisene varierer etter den type tjenesten kunden bestiller for oppdraget. Vi er behjelpelig med å finne den rette budbil for dine behov.

For mer informasjon, kan du sende oss en email eller ringe oss på 400 500 45 (24t). En av våre erfarne medarbeidere vil hjelpe og sammen finner vi en budbil som passer for dine behov og kommer som avtalt til rett tid. Budbiltjenester med 100% garanti til konkurransedyktige priser. Husk vi er ALLTID i NÆRHETEN.
Startside     ~     Budbil     ~     Rydding  ~   Samarbeid med oss  ~   Varetaxi  ~   Fast avtale-Varetaxi  ~   Kontakt Oss     

varetaxi

 for ditt omrade kontakter deg innen 24 timer