Kontakt Oss
TLF: 400 500 45 (24t)
Alt innen Bud/Varetransporttjenester : Bud Express-Varetaxi-Flytting m.m
Vi har ledig kapasitet på timen og alltid i nærheten med våre biler. GMS Garanti - 100% Raskt og Trygt levering med fokus på verdier og sikkerhet.
               
            Bud/Varetaxi med 100% leveringsgaranti.

Startside   ~     Varetaxi     ~     Budbil     ~     Flytting     ~     Rydding/bortkjøring     ~    Samarbeid med oss     ~    Fast avtale-Varetaxi    ~    Kontakt Oss

Om Oss/Kontakt Oss


Kontakt oss idag for GRATIS og helt uforpliktende tilbud eller andre spørsmål du skulle ha angående transporttjenester/budbil eller varetaxi. VI HAR LEDIG KAPASITET PÅ KORT VARSEL og kommer på timen hvis nødvendig. Husk vi er alltid i nærheten alle dager også helgene.

Vi er til tjeneste 24 timer i døgnet. Ta kontakt på eller send email og vi garanterer at vi vil gi dere et tilbud som vil være konkurransedyktig med vår 100% ONTIME transport garanti. Overlat dine transport/budbil/varetaxi tjenester til oss og vi garanterer en ny fornøyd kunde i vår portefølje.

Startside     ~     Budbil     ~     Rydding  ~   Samarbeid med oss  ~   Varetaxi  ~   Fast avtale-Varetaxi  ~   Kontakt Oss  ~   

Varetaxi

 for ditt omrade kontakter deg innen 24 timer